اختيار الموقع            تسجيل دخول
 

تخصصات قيد الدراسة
العلوم الفرعية

 نتيجة البحث(315)
  
 
2020      
  (ID:9132772) Quality and shelf life of minced meat treated with Zataria multiflora boiss essential oil
     
     جودة و مدة صلاحية اللحوم المفرومة المعالجة بزيت الزعتر الشيرازي
      مجدي صابر محمد الشافعي



2020      
  (ID:9132896) Evaluation of marine actinomycetes byproducts using advanced techniques
     
     تقييم المنتجات الحيوية من الاكتينوميسين البحرية بإستخدام طرق متقدمة
      منى عبد الجليل عبد الفضيل أحمد ملش



2020      
  (ID:9145742) دراسة الطرق الإحصائية للتصنيف مع التطبيق على البيانات البيولوجية
     
     Study of Statistical Methods for Classification with Application to Biological data
     



2022      
  (ID:9145808) التقييم الجزيئي لألية عمل بعض المنتجات الطبيعية كمضادات التهاب ومعدلات مناعة في حيوانات ‏‏التجارب. ‏
     
     Molecular Evaluation of the Mechanism of Action of Some Natural Products ‎as Anti-inflammatories and Immunomodulators in Experimental Animal ‎Models.‎
     



2020      
  (ID:9145837) EFFECT OF SOME MANAGEMENTAL FACTORS ON PERFORMANCE AND MEAT QUALITY OF JAPANESE QUAILS
     
     تأير بعض عوامل الرعاية على الأداء وجودة اللحوم للسمان الياباني
      بسنت أحمد الباز رمضان الباز



2021      
  (ID:9149640) ددراسات كيميائيه حيويه علي تاثير السمنه المسببه لمرض الكبد الدهني غير الكحولي في الجرذان
     
     biochemical studies on the effect of obesity induced non alcoholic fatty liver disease in rats
     



2018      
  (ID:9149803) portsaid,elfarma tower A
     Elmanzala
     بورسعيد ابراج الفرما برج أ
     



2017      
  (ID:9173199) Antimicrobial Properties of some Bioactive Compounds and their uses in some Dairy Products.
     
     خصائص مضادات الميكروبات لبعض المركبات النشطة بيولوجيا واستخدامها في بعض منتجات الالبان.
     



2019      
  (ID:9173240) Molecular studies on some food poisoning Bacteria Isolated from Airport Catering Food
     
     دراسات جزيئية على بعض انواع البكتيريا التسممية المعزولة من الاطعمة فى مطابخ المطارات
     



2017      
  (ID:9173411) Evaluation of the activity of purified immunoglobulins of camels’ serum and milk on some microorganisms
     
     تقييم كفاءة الأجسام المناعية المنقاة من مصل ولبن الجمال على بعض الميكروبات
     




من 32
 


Powered by Future Library Software.All rights reserved © CITC - Mansoura University. Sponsored by Mansoura University Privacy Policy